Muratlı Meslek Yüksekokulu
2023-11-11

Muratlı MYO 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü Etkinliği

11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü Etkinliği kapsamında Muratlı Meslek Yüksekokulu ve Tekirdağ Orman İşletme Müdürlüğü iş birliği ile Muratlı Meslek Yüksekokulu yerleşkesinde 9 Kasım 2023 tarihinde 200 ağaç fidanı toprakla buluşturulmuştur.

Etkinlikte, Yüksekokul Müdürümüz Dr.Öğr.Üyesi Bahar Sözübek ağaçlandırmanın ülkemiz ve dünyamız için önemine değinmiş, törene katılan Muratlı Belediye Başkanı Nebi Tepe ve Muratlı Kaymakamı Bülent Uygur günün anlam ve önemine binaen görüşlerini ifade etmişlerdir. İlçe Jandarma Komutanı Saruhan Uysal, İlçe Emniyet Müdürü Ali Oğuz Tosun, Tarım ve Orman İlçe Müdürü Süleyman Aslan, Yüksekokulumuzun Akademik ve İdari Personeli ile Öğrencilerimizin katıldığı etkinlikte Tekirdağ Orman İşletme Müdürlüğü’nden Ganoslar Orman İşletme Şefi Mehmet Biçerer, Orman Muhafaza Memuru Gökhan Kanar, Kurum İşçileri Aygün Batur, Yunus Emre Üretürk ile Muzaffer Yıldırım ekim öncesi fidan dikimi ile ilgili teknik bilgileri katılımcılara aktarmış olup dikim sürecinde de destek olmuşlardır. Tüm katılımcıların fidan dikimine katıldığı etkinlik fidanlara can suyu verilerek tamamlanmıştır.

Dikim öncesi toprağın uygun şartlara getirilmesi konusunda destekleri bulunan Ziraat Fakültesi nezdinde Dekan Yardımcısı Prof.Dr. Murat Deveci ve görevli personeline, dikim öncesi ve dikim sürecinde destek olan Muratlı Belediyesi nezdinde Başkan Yardımcısı Aysun Yıldızoğlu ve çalışanlarına, ayrıca Tekirdağ Orman İşletme Müdürlüğü nezdinde Ganoslar Orman İşletme Şefi Mehmet Biçerer ve Ağaçlandırma ve Toprak Muhafaza Şefi Sare Yakuboğlu’na teşekkür ederiz.

https://www.google.com.tr/maps/place/41°09'15.8"N 27°29'42.8"E/@41.154399,27.4935502,645m/data=!3m2!1e3!4b1!4m5!3m4!1s0x0:0x0!8m2!3d41.154399!4d27.495207