Muratlı Meslek Yüksekokulu
2019-05-06

Mezuniyet Töreni Büyük Bir Coşku ile Gerçekleştirildi



 

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Muratlı Meslek Yüksekokulu 2018-2019 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni 03.05.2019 tarihinde, Üniversite Merkez Yerleşkesi Stadyumunda gerçekleştirilmiştir.

Törene, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN, Süleymanpaşa Kaymakamı Arslan YURT, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yılmaz ÇAKICI, Yüksekokul Müdürümüz Prof.Dr. Murat ATEŞ, Meslek Yüksekokulu Müdürleri, Yüksekokulumuzun akademisyenleri, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi’nin diğer birimlere bağlı akademisyenler ve mezunların aileleri katıldı.

Tören Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN başta olmak üzere, Üniversitemizin akademik kadrosu geçişiyle başladı. Ardından tüm meslek yüksekokulu öğrencileri geçiş düzenleyerek protokolü ve ailelerini selamladılar. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından gelen tebrik ve kutlama mesajları iletildi.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN yaptığı konuşmada, mezun olan öğrencileri ve ailelerini tebrik ederek, “Sevgili Öğrencilerimiz, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesinden mezun olmanın gururunu ve sevincini yaşadığınız bugün, hayatınızın güzel bir dönemini kapatıp yeni bir döneme geçiş yapıyorsunuz. Başarıyı arzuluyorsanız ona ancak ve ancak çok çalışarak ulaşabileceğinizi asla unutmayınız, yolunuz ve bahtınız açık olsun.” dedi.

Rektör ŞAHİN, öğrencilere bundan sonraki yaşamlarında başarılar dileyerek tavsiyelerde bulundu “Değerli mezunlarımız bugün bir bitişin değil birçok başlangıcın yaşandığı gündeyiz. Bugünden itibaren hayat mücadelesi başlıyor, doğru ama daha önemlisi yaşam boyu öğrenme dediğimiz yeni bir süreç başlıyor. Var olan becerilerimizi geliştirmek ve yeni beceriler kazanmak için kendinizi geliştirmeye devam edin. Yabancı Dil, iletişim, müzakere teknikleri, ikna yöntemleri, sunum yapma teknikleri, halkla ilişkiler ve benzeri pek çok alanda öğrenme olanaklarından yararlanın.”

 

Konuşmaların ardından meslek yüksekokulunu birincilikle bitiren öğrenciler yaş kütüğüne isimlerini çaktılar. Dereceye giren birinci, ikinci ve üçüncü olan öğrencilerimize Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN eşliğinde Süleymanpaşa Kaymakamı Arslan YURT, dekanlar ve yüksekokul müdürleri tarafından diplomaları ve hediyeleri takdim edildi.

 

Mezun Olan öğrencilerimizi kutlar, hayatları boyunca başarı, sağlık ve mutluluk dileriz.

 

 

 



https://www.google.com.tr/maps/place/41°09'15.8"N 27°29'42.8"E/@41.154399,27.4935502,645m/data=!3m2!1e3!4b1!4m5!3m4!1s0x0:0x0!8m2!3d41.154399!4d27.495207