2020-05-22

Ara Sınav Ödevlerine İlişkin Duyuru

Sevgili Öğrencilerimiz…

Koronavirüs salgını ile mücadele kapsamında, 2019-2020 Akademik Yılı Bahar Dönemi dersleri uzaktan eğitim veya dijital platformlar yoluyla canlı ders şeklinde yürütülmektedir. Bu bağlamda 2019-2020 Akademik Yılı Bahar Dönemi TÜM DERSLERİNİN (dönem dersi veya müfredat değişliği sebebiyle sadece sınavı açılan dersler) ara sınavları ödev/proje/araştırma konusu şeklinde ilgili dersin haftalık çizelgesi içerisinde ödev başlığı biçiminde yüklenmiş olup, dersten sorumlu olan öğrencilerin ara sınav yerine sayılacak olan ödev konuları hususunda belirtilen ödev başlığını ve ödev başlığı içerisinde dersten sorumlu Öğretim Elemanı tarafından belirtilen hususlara dikkat etmesi ve uygulaması önemlidir.

Tamamlanan ödevler hem e-posta vasıtasıyla hem de Uzaktan Eğitim Ders Sistemine (ekte anlatıldığı gibi) yüklenerek ilgili öğretim elemanına ulaştırılmalıdır.  Öğretim Elamanı e-posta adresleri aşağıda belirtilmiştir.

Öğretim Elemanı

mozdemir@nku.edu.tr

Öğr. Gör. Şifa DÜDÜŞ

sdubus@nku.edu.tr

Ara sınav Ödev e-postalarında herhangi bir karışıklığa sebebiyet vermemek için göndereceğiniz e-postaların konu kısımlarına (öğrenci no. - isim, soyad – dersin adı) bilgileri yazılmalıdır.

Örn: “1111111111-murat özdemir- Yönetim ve Organizasyon”

Gönderilen Ara sınav Ödev e-postalarının ilgili Öğretim Elemanına ulaşıp ulaşmadığı ara sınav değerlendirmesi açısından önemli olacağı için, ara sınav konunuzu e-posta aracılığı gönderdiğiniz dair ilgili Öğretim Elemanına bilgi veriniz veya teyit bekleyiniz.

En Kısa Sürede sizleri tekrar görmek dileğiyle. Sizi özledik. SAĞLIKLA KALIN..

Uzaktan Eğitim Sisteminden Ara Sınav Ödev konularının İndirileceği ve yükleneceğine dair bilgilendirme İçin Tıklayınız..

Uzaktan Eğitim sistemi ile ilgili bilgi almak için:

Birim Koordinatörü: Mdr. Yrd. Öğr. Gör. Murat ÖZDEMİR (0282) 250 3902 veya mozdemir@nku.edu.tr

Muratlı Meslek Yüksekokulu Öğrenci İşleri Bürosu (0282) 250 3914-3920 İletişime geçilebilir.