2023-03-08

Muratlı MYO''da Dış Paydaş Görüşmesi Gerçekleştirilmiştir

07.03.2023 tarihinde Yüksekokulumuz toplantı salonunda farklı sektör ve kurumlardan on dış paydaşın katılımı ile görüşme gerçekleştirilmiştir.

Toplantıya dış paydaşlarımızdan; Çorlu SMMMO Başkanı Ayşe EROĞLU, Tekirdağ SMMMO Başkanı Şerafettin KURT, Silingsan A.Ş. CEO'su Abdullah ÜNALAN, YMM Sinan DÜNDAR,  Tekirdağ SMMMO Tesmer Yönetim Kurulu Üyesi SMMM Burcu ERGENE, Çorlu SMMMO Yönetim Kurulu Üyesi SMMM Burcu BAYINDIR, Çorlu SMMMO Yönetim Kurulu Üyesi SMMM Erdal BİLMEM, Çorlu SMMMO Yönetim Kurulu Üyesi SMMM Yadigâr GÜLŞEN, Çalışma ve İş Kurumu Tekirdağ İl Müdürlüğü İş ve Meslek Danışmanı Filiz KEY ile Çalışma ve İş Kurumu Tekirdağ İl Müdürlüğü İş ve Meslek Danışmanı Serpil YÜCEL katılmıştır.

Yüksekokulumuzdan toplantıya; Müdürümüz Dr.Öğr.Üyesi Bahar SÖZÜBEK, Müdür Yardımcısı ve Finans Bankacılık ve Sigortacılık Bölüm Başkanı Öğr.Grv.Dr. Şifa DÜBÜŞ, Mülkiyeti Koruma ve Güvenlik Bölüm Başkanı Öğr.Grv. Emre ŞENTÜRK, Yönetim ve Organizasyon Bölüm Başkanı Öğr.Grv.Dr. İlknur ERGÜN, Yönetim ve Organizasyon Bölümü Öğretim Elemanı Öğr.Grv. Murat ÖZDEMİR ile Müdür Yardımcısı Dr.Öğr.Üyesi Özkan SARISOY katılım göstermiştir.

Yaklaşık iki buçuk saat süren toplantıda, öncelikle Yüksekokul Müdürümüz Dr.Öğr.Üyesi Bahar SÖZÜBEK tarafından Yüksekokulumuz hakkında detaylı bilgiler verilmiştir. Ardından birimimiz sosyal programlarının tasarımları kapsamında ders müfradatı ele alınmıştır. Önemli  hususların tutanak altına alındığı toplantı sonucunda katılımcılar çok verimli bir çalışma olduğunu dile getirmişlerdir.

Dış paydaşlarımıza katılım ve katkılarından dolayı teşekkür ederiz.