2016-06-06

Mezuniyet Töreni Büyük Bir Çoşku ile Gerçekleştirildi

2015-2016 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni 03 Haziran 2016 Cuma günü, Namık Kemal Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Konferans Salonu’nda büyük bir çoşkuyla gerçekleştirildi.

Törene, NKÜ Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Mustafa Kemal SEZGİNTÜRK, NKÜ Muratlı MYO Müdürü Prof.Dr. Ömer ÖKSÜZ, NKÜ Malkara MYO Müdürü Doç.Dr. Kadir ERTÜRK, NKÜ Marmaraereğlisi MYO Müdürü Yrd.Doç.Dr. Veli SIRIM, Marmaraereğlisi Belediye Başkan Yardımcısı Fehmi DUMAN, Öğretim Elemanları, mezun öğrenciler ve öğrencilerimizin aileleri katıldı.

Prof.Dr. M. Kemal SEZGİNTÜRK açılış konuşmasında, “Sevgili gençler, sizler ülkemize yeni ve güçlü enerjiler katacak gençlerimizsiniz. Sizleri Büyük Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ilke ve inkılâplarına, çağdaş, demokratik değerlere bağlı, tarihini bilen, ilmin üstünlüğünü benimseyen, okuyan ve araştıran bireyler olarak yetiştirmek için özveri ile çalıştık. Bugün alacağınız diplomaları Ülkemiz ve geleceğiniz için en iyi bir şekilde değerlendirerek Namık Kemal Üniversitesini gururla temsil edeceksiniz” diyerek öğrencilerimizi tebrik etti.

Törende; Meslek Yüksekokulumuzda okul derecesine giren öğrencilerimiz; Elif ÇÖPOĞLU (İşletme Yönetimi), Gonca KORUYUCU (Kimya Teknolojisi) ve Çağla BARAN (Maliye)'a plaketleri Yüksekokul Müdürümüz Prof.Dr. Ömer ÖKSÜZ tarafından verildi. Bölüm derecelerine giren öğrencilerimize ise plaketleri Yüksekokul Müdür Yardımcılarımız Öğr.Gör. Berna TEZ ve Öğr.Gör. Emre ŞENTÜRK tarafından verildi.

Yüksekokulumuz Öğretim Elemanları; mezun öğrencilerimizi tebrik eder, bundan sonraki hayatlarında da başarılar diler.