Muratlı Meslek Yüksekokulu
2021-06-13

Meslek Yüksekokulumuzda Pandemi Koşullarında Fark Yaratacak Özgeçmiş Nasıl Hazırlanır Konulu Seminer Düzenlendi



 

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Muratlı Meslek Yüksekokulu tarafından pandemi şartlarından dolayı online olarak düzenlenen seminer; Rektörümüz Sayın Prof.Dr. Mümin ŞAHİN, Yüksekokul Müdürümüz Dr.Öğr.Üyesi Bahar SÖZÜBEK, İnsan Kaynakları Profesyoneli Gülbahar Damar, Öğretim Elemanlarımız ve Yüksekokulumuz öğrencileri ile diğer fakülte ve meslek yüksekokullarından çok sayıda öğrencinin katılımı ile gerçekleşmiştir.

 

Açılış konuşmalarında Yüksekokul Müdürümüz Dr.Öğr.Üyesi Bahar SÖZÜBEK, Muratlı Meslek Yüksekokulu olarak geleneksel hale getirdiğimiz CV hazırlama ve mülakat teknikleri konularındaki etkinlikleri bu yıl pandemi nedeniyle online olarak gerçekleştirdiğimizi ifade ederek etkinliğe konuşmacı olarak destek veren Gülbahar Damar’a, organizasyonda emeği geçenlere ve katılımcılara teşekkürlerini iletmiştir.

 

Üniversitemiz Rektörü Sayın Prof.Dr. Mümin ŞAHİN ise; Meslek Yüksekokullarının önemini vurgulayarak mezunların aranan eleman olmaları konusunda üniversitemiz özelinde 3+1 ve 7+1 uygulamalı eğitim modelleriyle ilgili gerçekleştirilen çabalara değinerek, semineri değerli bulduklarını ifade etmiş ve katılımcılara hayırlı olması temennisinde bulunmuştur.

 

Ardından, anlatımlarına başlayan İnsan Kaynakları Profesyoneli Gülbahar DAMAR özgeçmiş hazırlama konusunda değerli bilgiler ve örnekler aktarmıştır. Interaktif soru cevap şeklinde ilerleyen etkinliğimizde öğrencilerimize ayrıca iş başvurularında dikkate edecekleri pratik ve önemli bilgiler sunulmuştur.

 

Desteklerini esirgemeyen başta Rektörümüz Sayın Prof.Dr. Mümin ŞAHİN’e, İnsan Kaynakları Profesyoneli Gülbahar DAMAR’a, emeği geçenlere ve tüm katılımcılara teşekkürlerimizi sunuyor, etkinliğin iş hayatına bir adım daha yaklaşan öğrencilerimiz için faydalı olmasını temenni ediyoruz.

 



https://www.google.com.tr/maps/place/41°09'15.8"N 27°29'42.8"E/@41.154399,27.4935502,645m/data=!3m2!1e3!4b1!4m5!3m4!1s0x0:0x0!8m2!3d41.154399!4d27.495207