2016-02-16

KAMUOYUNA ÖNEMLI DUYURU

KAMUOYUNA DUYURU

Son günlerde bazı basın ve yayın organlarında Yüksekokulumuz yeni binası ile ilgili gerçeği yansıtmayan birtakım haberlere yer verilmiştir. Muratlı Meslek Yüksekokulu yeni binasının yapımında maddi ve manevi emeği geçen başta Muratlı ilçesi eski Kaymakamı Sayın Mahmut HERSANLIOĞLU olmak üzere tüm Muratlı halkı ve kamuoyu yanlış bilgilendirilmiştir. Bu nedenle anılan haberlerde, yanıltılan kamuoyunun doğru bilgilendirilmesini sağlamak üzere aşağıdaki açıklamaların yapılmasına ihtiyaç duyulmuştur.

Şöyle ki;

Yüksekokulumuzun yeni binası, mevcut durumda Namık Kemal Üniversitesi tarafından kabul aşamasında olup, halen ilgili müteahhit firmanın bina içindeki eksikliklere ilişkin sorumluluğu devam etmektedir.  Yaklaşık 3500m2’lik alana sahip binanın sadece belirli bölgelerinde tavandan su damladığı ve yine belirli odalarının duvarlarında nem olduğu gözlemlenmiş olup, konu ilgili müteahhit firmaya yazılı olarak iletilmiştir. Mevcut süreçte binadaki eksikliklerin giderilmesi ilgili müteahhit firmanın sorumluluğundadır. Söz konusu eksiklikler giderildikten sonra bina müteahhit firmadan kesin olarak teslim alınacaktır.

İlçe için son derece öneme sahip olan, STK’lar, Siyasi Partiler ve halk tarafından geliştirilmesi ve kalkındırılması amacıyla maddi-manevi birçok çabanın sarf edildiği Muratlı Meslek Yüksekokulu’na yönelik ne yapılmak istendiği ve neyin hedeflendiği anlaşılamamış olup, konuyu siz değerli kamuoyunun takdirine bırakıyoruz.

Namık Kemal Üniversitesi

Muratlı Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü

https://www.google.com.tr/maps/place/41°09'15.8"N 27°29'42.8"E/@41.154399,27.4935502,645m/data=!3m2!1e3!4b1!4m5!3m4!1s0x0:0x0!8m2!3d41.154399!4d27.495207